TPM
De TPM module is een eenvoudig maar efficiƫnt middel om het machine onderhoud te optimaliseren en past uitstekend in de Lean en TPM gedachte. Uitgangspunt hierbij is dat het productieteam zoveel mogelijk zelf verantwoordelijk is voor het onderhoud.

 

TPM overzicht

Onderhoudstaken worden tijdig gemeld zodat de operator deze kan (laten) uitvoeren zodra dit past in het productieschema. Na uitvoering kan de operator de taken afmelden en voorzien van commentaar.

Dynamische intervallen
De koppeling met MMS maakt dynamische onderhoudsintervallen mogelijk waarbij een taak gekoppeld kan worden aan draaiuren van de machine of machinedeel.

 

Onderhoud historie
Door de opslag van alle onderhoudsgegevens in de ProduPlus database wordt een onderhoudshistorie opgebouwd. Deze kan gebruikt worden om het onderhoud te optimaliseren.

 

Niet te veel en niet te weinig
Gebrek aan onderhoud is slecht voor uw machines maar te veel is ook niet goed want dan staan uw machines stil voor onderhoud terwijl dat niet nodig is. ProduPlus helpt u om uw onderhoudsschema voordurend te optimaliseren. Ook door het gebruik van de dynamische onderhoudsintervallen wordt het onderhoud geoptimaliseerd.